Easymatic

11.995,00

Easymatic er en fuldautomatisk mover fra SimPark

Tekniske specifikationer:
Maksimale drejningsmoment           89,7 Nm.
Hastighed                                         0,68 km/t, 11.35 mtr/min.
Elektronik                                         Slow-start/Slow-stop-hørbare fejlkode,Luftkølet
Startspærre **                                  Umuligt har presset for at slippe af sted med roller
Motor isolering                                 IP 55
Vægt Automatisk model                  38 kg
Sikker arbejdsbelastning                 2400 kilo / XHD 3300 kilo
Materiale                                          Rustfrit stål
Opbevaring                                      Rustfrit stål
Kørsel ruller                                     Aluminium

**Automatisk udførelse

Denne model er den fuldautomatiske version af SimPark ® Caravan Mover.

Easymatic (HD) kan anvendes til til campingvogne / trailere op til 2.200 kg på en asfalteret vej, og kan anvendes til campingvogne op til 2.000 kg på en skråning på 20%.

SimPark® mover er et velkendt kvalitetsmærke hvor kun de bedste materialer er anvendt, og SimPark® Moveren er den eneste på marked som er udført i rustfrit stål. På grund af brugen af rustfrit stål, er det ikke nødvendigt at pakke moveren ind i "plastovertræk" som andre movere.

 

SimPark® Mover yder 4 års garanti, og der stilles ikke krav om forhandler skal monterer.

 

Easymatic bruger et hydraulisk system, der er blevet testet og bliver bla. anvendt på Cabriolet modeller af Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo og andre førende mærker. Det hydrauliske system aktiverer de to drivruller samtidigt mod dækkene.

Via fjernbetjeningen vil drivvalserne på mindre end 5 sekunder blive presset mod dækkene af det hydraulisk system. Herefter er du klar til at flytte din campingvogn eller trailer via fjernbetjeningen.

 

Det hydrauliske system har været testet for en holdbarhed test med 11.595 cyklusser.

Resultaterne af denne test har vist, at slid på de bevægelige dele var ubetydelig. Pålidelighed og robusthed af SimPark® caravan mover er således understreget. Det hydrauliske system aktiveres ved hjælp af en fjernbetjening, som også anvendes til at manøvrere campingvognen.

 

I tilfælde af en elektrisk fejl, er det muligt at tage trykket af systemet ved hjælp af en sikkerhedsventil, hvorefter drivvalserne kan skubbes tilbage, du skal blot dreje på sikkerhedsventilen (maksimalt en kvart omdrejning) mod uret. Sikkerhedsventilen er placeret på den hydrauliske pumpe under campingvognen. For beskyttelse mod vandsprøjt, snavs og sten, er den hydrauliske enhed beskyttet af en slagfast ABS kabinet.

 

Som en yderligere sikkerhedsforanstaltning, har SimPark® Easymatic mover en unik "startspærrer", som gør at du ikke kommer til at køre med drivrullerne presses ind på dækkene. Når du tilslutter campingvognen strømstik i stikkontakten af din trækkrog, vil drivvalserne automatisk frigøre sig fra dækkene. Denne mulighed gør SimPark® Mover til den sikreste mover på markedet.

 

Den elektroniske styreenhed er indbygget med to ventilatorer som beskytter styrenheden mod overophedning. Når temperaturen overstiger grænsen, vil styrenheden lukke ned automatisk.

overophedning. Når temperaturen overstiger grænsen, vil styrenheden lukke ned automatisk.

 

· ABE certified/ ABE nr. KAB 91211
· SimPark® Mover er lig med kvalitet, pålidelig og robust mover
· SimPark® Mover bekymre sig mere om kvalitet og styrke end pynte plastik
· Langsom start / langsom stop-funktion (starter og stopper uden rystelser)
· Når du køber en SimPark® Mover medfølger der en udførlig let forståelig installationsvejledning, ligesom du kan købe tilbehør.

Greif Andreasen 25/08/2016

Fantastisk mover, jeg fik den leveret med XHD konfiguration. Den er monteret på en CABBY 740 FM med ca. totalvægt på 2.350kg har ingen problemer med at trække campingvognen på 20% stigning i vådt højt græs ej heller på sand (har ikke prøvet større stigning), moveren har en lav vægt da der kun er behov for træk på en aksel, trækker op til 3.300kg. Fik den monteret hos wellnesscampingogfritid, meget flot arbejde alle ledninger under campingvogn trukket i rør og ophængt korrekt, lidt textyl på skruer m.m. og gennemføringer lavet efter bogen så både mover og arbejde 100% tilfreds.

Tilføj anmeldelse: